Jdi na obsah Jdi na menu

OSHOVA MEDITACE NO DIMENSION - SUFIJSKÉ VÍŘENÍ - 31.10.2023

Ahoj,

zvu Tě srdečně na další

 Oshovku, tentokráte v čase významného předělu v přírodě. Dle mého vnímání v přírodě koncem října doznívají poslední závany a pozdravy léta a stále víc a více je cítit vliv zimmího času, ať už v stále se prodlužujících a prohlubujících nocích, postupném ubývání slunečního světla a tepla či celkovým ubíráním se všeho živého v přírodě k diametrálně odlišnému fungování, žití a projevování než tomu bylo uprostřed léta.   

A počátkem listopadu už bývá cítit, a to i když počasí může být někdy ještě té nejhlubší zimě dosti vzdálené, že se něco v přírodě, a mimo jiné tedy i v nás, výrazně mění...
Možná to s Tebou rezonuje, možná taky to vnímáš trochu nebo hodně jinak. I tohle můžeme sdílet v úvodním councilu - kruhu sdílení a naslouchání, kdy budeme přpravovat společnou půdu pro naši další práci. A jistě před samotnou meditací nebude chybět taky volnotaneční ladění pro bližší setkání se svým tělem a sebou samou, samým.
 
 
 
čas           – 18:00 – cca 20:30  
příspěvek - 250 Kč, nově příchozí 200 Kč, děti do 6 ti let zdarma, 7-15 let 150 Kč Rodiče        s dětmi se mohou dle vlastního nacítění zúčastnit i pouze první taneční části (za poloviční cenu). 
bližší info na tel.: 774 572 195
 Přihlášky prosím do pondělního večera.
 
Těším se na společný živý a intenzivní čas.
 Karel